Lisans eğitimini 2017 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Öğretmenliği bölümünde tamamlamıştır. 2018 yılında Biruni Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Özel Eğitim Bölümü Anabilim Dalı’nda Tezli Yüksek Lisans eğitimine başlamıştır. Şu an tez dönemindedir. Yüksek Lisans Tezini erken çocuklukta otizm üzerine yapmaktadır.
2017 yılından itibaren farklı eğitim kurumlarında öğretmenlik ve eğitim koordinatörlüğü yapmıştır.
2019 yılında Floortime 101 başlangıç seviye kursunu tamamlayıp 2020 yılında 201 Düzeyi Floortime Terapisti ünvanını almıştır.
2018 yılında ABA Terapisi (uygulamalı davranış analizi) başlangıç seviye terapi eğitimini tamamladıktan sonra 2019 yılında ABA terapisi Orta Seviye Terapi eğitimini tamamlamıştır.
2019 yılında Özel Öğrenme Güçlüğü olan çocuklar için PREP Eğitimini Tamamlamış ve Lisansörlüğünü almıştır. 2019 yılında Disleksi 1. düzey eğitimini tamamlamıştır.
2018 yılında EYDE Erken Yoğun Davranış Eğitimini Tamamlayıp Uygulayıcısı, yine aynı yıl GOBDÖ 2- TV Otistik Bozukluklar Derecelendirme Ölçeği Uygulayıcısı olmuştur.
2019 yılında PLAY Oyun becerilerinin öğretimi eğitimine katılmış ve uygulayıcısı olmuştur. 2020 yılında 30. Ulusal Özel Eğitim Kongresi’ nde otizmli çocuklara PECS ile talep etme becerilerinin öğretimi konulu bir sözlü bildiri sunmuştur.
2019- 2020 yılları arasında AFİRM/The National Professional Development Center on ASD tarafından düzenlenen PECS ve Social Skills Traınıng Eğitimlerini İngilizce olarak tamamlamıştır.
Allia Çocuk Akademi'de Özel Eğitim Uzmanı olarak çalışmaya devam etmektedir.
Katıldığı Seminer ve Aldığı Eğitimler
1-) 4.Geleneksel Özel Eğitim Semineri ÖZDER - Ankara Üniversitesi
2-) 30. Ulusal Özel Eğitim Kongresi - Uludağ Üniversitesi
3-) Özel Eğitimde Erken Okuryazarlık - Çevrimiçi Webİnar/ Dr. Öğr. Üyesi Deniz Akdal Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
4-) Otizm Spektrum Bozukluğu Olan Çocukları Öğrenmeye Hazırlama- Çevrmiçi Webinar/ Prof. Dr. Binyamin Birkan - Biruni Üniversitesi
5-) Özel Öğrenme Güçlüğü ve Okuma Problemleri- Çevrimiçi Webİnar / Prof.Dr. Macit Ayhan Melekoğlu
6-) Otizm Spektrum Bozukluğu ve Bütünleştirme Sınıf İçi Öğrenme Ortamlarının Düzenlenmesi - Gazi Üniversitesi
7-) Disleksi Dostu Öğretmen Semineri - Akademi Disleksi
8-) Özel Eğitimde Web 2. 0 Araçlarını Kullanarak Dijital İçerikler Geliştirme ve Online Eğitim Platformları- Çevrimiçi Webınar/ Uzm. Deniz Yılmaz, Tohum Otizm Vakfı